Dobrodosli na Serbian Deluxe Forum

SPONZORED BY: rZ brZotrZ

Priredjivanje igara na srecu, slot aparati.doo Joker
Kontakt e-mail: r-z-brzotrz@hotmail.com

Slika
Serbian Deluxe Public Alfa: 217.26.212.29:28019 ili alfa.sd-hq.info:28019

Uskoro serveri prelaze samo na protokol 48, Patch download OVDE

Prijavite se | Registruj se

Zaključan forum Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: REPLIKA NA BOZE majko mila i tako to..!!
PostPoslato: Uto Jun 22, 2010 8:34 pm 
Registrovani korisnici
Registrovani korisnici
Pridružio se: Sre Jun 02, 2010 2:41 am
DEMON MI ZAKLJUCAO TEMU TAMAN KAD SAM KLIKNUO POSALJI ZA MALO DA MI PROPADNE TRUD I RAD!! ;):):))::)

Stalan sam na forumu i ako to mnogi ne znaju osim krekanaaa (crash-101) i jos par ljudi iz kraja..redovno pratim desavanja i price na forumu cisto onako...nisam admin niti zelim da budem...dovoljan mi je slot i ja sam zadovoljan...ali ipak sam vezan za server i nije mi svejedno kada citam ovako nesto...

manijak poruka za tebe..!!

Decko,ti sam trebas da skines admina sebi i da kazes onom ko ti je dao priliku da budes uopste HVALA!!!
i da to HVALA naglasis jer apsolutno NE ZASLUZUJES istog..!! KLINAC si ili se bar tako ponasas NEZREO SI!!!
PALJEVINA SI!! izvini ako ovo smatras uvredom ali ja sam samo realan...!!! To se jednostavno resava TRAJNIM BANOM i porukom koju saljes head adminu da bi bio upucen na evontualnu primedbu ostecenog,,,i tu je kraj..!! Decko je vracen na server posle 2-3 greske u ponasanju se promenio...ALI POJEDINI ADMINI PREMA NJEMU NISU...sve sam pratio i gledao ali se nisam mesao i komentarisao...opet ponavljam POJEDINI ADMINI!!! i prosto je bio pod stalnom torturom...pracen je njegov svaki pokret i cekana samo jedna i najmanja greska za ponovni ban...a onda je BAN usledio iz razloga sto admin koji god da je nije moggao vise cekati i odlucio da iz samo njemu poznatih razloga ucini isto...MNOGI SU OVDE SEBI DALI ZA PRAVO DA ODLUCUJU U IME DRUGIH-KOLEKTIVA!!!

NEKA NE NIKo KAD RADI GLUPOSTI NE SAKRIVa IZA EKIPE,NACIJE REDAKCIJE!!! NEGO DA SAM IZADJE PRED SVET I KAZE STA JE KONKRETNO PROBLEM...I Da Se JEDNOSTAVNo NADJE RESENJE!!!
Mnogi su dali za pravo da za najmanju sitnicu upute najbanalnije psovke i slicno!!

MOJ LICNI PRIMER!!

Kada me neko ubije iz steka negde iz mraka ja popizdim i u afektuu vecini slucajeva sledi poruke sto mnogi znaju! citiram " DECKO IDI PECAJ" ili mrrrs breee ili UMRI U STEKU i tako te slicne "psovke"
sto se ne moze porediti sa psovkama

MAJKE,OCA,SESTRE i ostale rodbine koje se ne prastaju a pogotovo kada su bez razloga...

KIDALICA- DAKICA- MOJ SKOLSKI DRUG i ORTAK jebanovan prvi put zbog bahatog ponasanja...jbg svakome se desi ja sam bio prisutan u igraonici smo bili i malo smo se sprdali..ok..ban je bio na neko vreme..
drugi put zbog postova0-slika koje je stavio isprovociran ponasaljem i stalnom torturom pojedinih admina (podsecam da oni pritom nikoga nisu obavestili sta on radi i sami su odlucili tj ego im je proradio) i banovan jee a pritom mu nije ni obrazlozeno zasto..

OPEt je vracen od strane demona jer decko jednostavno nije verovao sta se desava...ok on postavi slike kako neki skroz 4 admin psuje navarenko koji nije ni bio u konfliktu snjim da bi se svetio onim pojedincima koji mu priredjuju to sto mu priredjuju jer je jedino tako mogao a bio je iznerviran i to je to..predje se i preko toga...ok...

i onda vrhunac svega...

blejimo sprdamo se on pegla cs i drugar koji nije dugo igrao a pegla na serbianu svremena na vreme sedne da odigra koji frag i odjednom se posle par sekundi cuje reakcija...

Piiiii piiii piiii breee....sta je bre ovo dakiceeee!!!!!

naravno popio je ban..cisto da definisem..!

zasto zato sto je psovao i tome slicno..nisam mogao da verujem mada me to nije doticalo realno njegovo sranje njegov problem ok je to skroz ali opet ako je neko ostecen treba mu pomoci da to i dokaze...

Ne zelim da uvredim bilo koga niti da uticem na bilo koga ako to uopste i mogu..:P ;)
ali stvarno mislim da to niiiije zdravooooooo to sta se njemu desavalooo..ok pravio sranja pravio...nije zasluzio bas ban za stalno ok..smirio se -smirio..igra ponovo-igra..ne smara nikog ok..- ne smara..I ONDA BAN ZBOG CEGA..!!

DEMON decko koji pokusava sve lepo da shvati i razume ne moze realno da odluci jer kad mu se neko pozali a sa druge strane mu 4-5-6 admina govori suprotno onda on ne zna kome da veruje..

ZELIm SAMO DA PODSETIM DA JE OVO SVE JEDNA PC IGRA KAO I MNOGE DRUGE STVORENE ZA DRUZENJE I UBIJANJE SLOBODNOG VREMENA KOGA IMA KOLIKO HOCES A NE DA POJEDINI LIKOVI LECE SVOJE TRAUME IZ DETINJSTVA I SVETE SE ZA SVA ZLODELA KOJA SU NJIMA NANETA I RADE ONO STO U STVARNOM SVETU NIKADA NE BI NI POMISLILI DA URADE!!!

I jos nesto sto sam zapazio..
Ima dosta admina..Fala bogu tako i treba!! Da bi u bilo koje doba dana ili noci uvek neko od njih bio tu da spreci GILIPTERE SA RAZNIM ZAJEBANCIJAMA - CITERE da smaraju ostale igrace i prazne server...
Ima admina koji stvarno rade svoj POSAO ako tako moze da se kaze..ALI ima i 10tak onih koji mogu da budu zamenjeni sa 3 coveka iz predhodne recenice..nadam se da me razumete sta hocu da kazem..ja niti zelim niti imam vremena da budem jedan od njih ali opet kad god sam tu vodim racuna o svemu i ne ljutim se za bilo koji gagg kada opsujem..jbbg desava se..SAMo HOCU RAVNOPRAVNOST!!
DA NE KAZEM ONU GLUPU RECENICU STO CESTO VIDJAM NA SKORO SVAKOM SERVERU NA KOJI UDJEM!

STA SAd Si TI ADMIN I RADIS STA HOCES!!
Admin je obican covek i igrac kao i ostali samo sto ima za zadatak ili obavezu da dok je tu vise od ostalih obicnih igraca obraca paznju na desavanje na chatu i u samoj igrei nista vise...i da se potrudi da igracima bude prijatno..tako sto ce neutralisati uljeze a ne da leci svoje licne komplexe..

AL SAM SE RASPISAO auuuuuu QQ :o

ali morao sam jer mi je vise pun Q ako zelis da imas admina samo zato sto ces da koristis bela slova i da se kocis onda ti je moj savet da uzmes kasiku za supu i sam sebi izvadis oba oka skocis sa terase i ubijes se...

nekoj za dzabe zauzimati prostor ljudima koji se trude da ocuvaju server i drze stvari pod kontrolom...NEMOJ SPUTAVATI,SMETATI I RUSITI NESTO STO DRUGi GRADE!!! onda se pomiri sa cinjenicom da si obican smrtnik(igrac) kao i mi ostali udji i peglaj..:)::)

toliko od menee ajde odooh da gledam tekmu smorili ste me...celo prvo poluvreme sam posvetio forumu..onda znate koliko mi je stalo i koliko se zrtvujem...!!!

Ultras,tego,demon pohvale za dosadasnji trud i rad..jos kad je STRAH bio admin tj dok je peglao konstantno server je bio ozbiljan a davno je to bio...

NAravno pohvale i za ADMINE nisam ih zaboravi samo ne zelim da nabrajam da ne propustim nekoga...

A POJEDINCIMA ZELIM DA SAMI DONESU ZAKLJUCAK I DAJU OSTAVKU!!!

[color=#80FF00]Hvala na strpljenju i POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ[/color]

Profil  OffLine

Tema posta: Re: REPLIKA NA BOZE majko mila i tako to..!!
PostPoslato: Uto Jun 22, 2010 8:41 pm 
Registrovani korisnici
Registrovani korisnici
sad sam video da je i manijak banovan..

eto to je cist primer!!

On kao PRAVII ADMIN POSTENJACINA dozvolio je sebi da ga jedan 'obican igrac' u ovo slucaju
izbaci iz takta i izvuce iz njega sve najgore JAVNO NA FORUMU...a to se resava po kratkom postupku!
PO TOME SE VIDI KOLIKO MU JE STALO I DO SERVERA I DO TOGA STO JE ADMINISTRATOR!!! ako bi tako svi radili svih 40 i vise admina bi do sada bili banovani..jer to su svakodnevne situacije...ne moze tako da se reaguje...i samo jos ovo da dodam M@NIJAK JE kloinac koji se folira i u pubertetu je (sto naravno nema veze) i ne zasluzuje admina! TAKVI KAO ON TREBA DA IGRAJU TETRIS!!! Ima jos dosta takvih na serveru trenutno..sami ce se oni pronaci..ja sam siguran da ce i oni imati istu sudbinu kao i MANIJAK!!!

sami ce se oni pronaci i osetiti uvredjenim jer ih istina pogadja i boli..!!! surova je realnost jbm jjoj misa...):):)\

poozz svima!!

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Jun 22, 2010 8:58 pm 
Registrovani korisnici
Registrovani korisnici
Pridružio se: Čet Jun 17, 2010 10:10 pm
reci im bre maxeeeee!!!!! :) kidalica je jedan veliki gospodin!!! :D ume da iznenadi!!!

*K!d4[1]!c4* <3 *4wp*

Decko treba da dobije head admina!!!

manij@k je morski krastavac!!!!! i ima facu kao da je povracao!!! :)

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Jun 22, 2010 9:09 pm 
Registrovani korisnici
Registrovani korisnici
Decko pricam ozbiljnooo!!! tako da molim te iskuliraj se..!!!

:)

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Jun 22, 2010 9:10 pm 
Public Admin
Public Admin
Korisnikov avatar
Pridružio se: Pet Mar 19, 2010 12:43 pm
lepoo maxee

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Jun 22, 2010 9:11 pm 
Registrovani korisnici
Registrovani korisnici
Pridružio se: Čet Jun 17, 2010 10:10 pm
pa i ja sam ozbiljan!!! :D

Cao Ja Sam Darda!!!! :)

Mi Smo I Biti Cemo Fini!!! :)

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Jun 22, 2010 9:13 pm 
Registrovani korisnici
Registrovani korisnici
Dino realno zar nisam u pravu...???

brate morao sam da progovorim ne mogu vise...:):)

gledam upijam i cutim morao sam da progovorim..:)

Profil  OffLine

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Zaključan forum Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ]